Hoe verwijder je het slot of draag je het eigenaarschap over?

Wil je de Bold Smart Cylinder niet langer gebruiken? Of wil je deze doorgeven aan iemand anders? Je kunt eenvoudig het eigendom overdragen in de Bold app. Ga naar 'Beheer' in het instellingen scherm van het slot en kies een van de opties.

Let op: Na het voltooien van dit proces ben je niet langer eigenaar van het slot. Ben je nog steeds zelf eigenaar van het slot en wil je een andere gebruiker toegang geven? Bekijk hier hoe je iemand kunt toevoegen als gebruiker.

1. Overdragen naar contact

Als je voor deze optie kiest, heb je de mogelijkheid om het apparaat over te dragen aan een andere persoon. Om verder te gaan, heb je hun telefoonnummer nodig - dat je handig kunt selecteren uit je contactenlijst.

De optie 'Shares overdragen' stelt je ook in staat om bestaande gebruikers over te dragen aan de nieuwe eigenaar. Op deze manier verliest niemand toegang tot het apparaat. Deze optie wordt alleen aanbevolen wanneer de nieuwe eigenaar iemand is die je kent, zoals een familielid.

2. Overdragen aan een organisatie

Ben je portaalbeheerder van een Bold Portal-organisatie? Als je bij een organisatie hoort, heb je de mogelijkheid om het apparaat over te dragen aan de organisatie. Nadat je de organisatie hebt geselecteerd, kun je shares overdragen (zie optie 1). Een apparaat dat bedoeld is voor een organisatie wordt in eerste instantie geïnstalleerd door een individu en vervolgens overgedragen aan de organisatie via dit proces.

3. Apparaat verwijderen

Om het apparaat volledig te verwijderen, selecteer je deze optie. Demonteer eerst de fysieke Cylinder voordat je het apparaat aan een nieuwe eigenaar overdraagt. Zij kunnen het dan installeren voor hun eigen gebruik. Wees gerust, alle gebruikers zijn verwijderd uit het slot en de volledige activatie geschiedenis is verwijderd.