Hoe installeer je de Bold App op een nieuwe smartphone?

Heb je een nieuwe smartphone en/of een nieuw nummer? Volg deze stappen om je Bold account over te zetten.

Nieuwe telefoon

Heb je een nieuwe smartphone, maar blijf je je bestaande nummer gebruiken? Dan kan je de Bold App simpelweg installeren, waarna je kan inloggen. Wanneer je dit doet, word je automatisch uitgelogd op de oude smartphone.

Nieuw nummer

Wil je ook een nieuw telefoonnummer in gebruik nemen? In dat geval moet je eerst je telefoonnummer veranderen. Dit doe je door in het menu (rechts bovenin) op je naam (onderaan in het menu) te klikken. Je ontvangt dan een bevestigingscode op het nieuwe telefoonnummer.

Inloggen met emailadres

Als je geen beschikking meer hebt over je oude telefoonnummer, is het nog steeds mogelijk om je telefoonnummer te wijzigen. Log in dat geval op de nieuwe telefoon in met je e-mailadres (in plaats van je telefoonnummer). Bij het inloggen voer je het oude telefoonnummer in. Vervolgens kies je ‘Log in met je e-mailadres’, waarna je het telefoonnummer kan wijzigen zoals hierboven beschreven.