Ben je je smartphone vergeten of verloren?

Nu kan het natuurlijk wel gebeuren dat je je smartphone een keer vergeet of dat de batterij ervan leeg is. Geen zorgen: ook dan kan je nog steeds binnenkomen. We leggen je twee oplossingsrichtingen uit.

De Bold Smart Cylinder is volledig sleutelloos, dus het is gelukkig niet meer mogelijk om je sleutel kwijt te raken. Nu kan het natuurlijk wel gebeuren dat je je smartphone een keer vergeet of dat de batterij ervan leeg is. Geen zorgen: ook dan kan je nog steeds binnenkomen. Daarvoor heb je vooraf een back-up-pincode kunnen instellen. Deze code genereer je zelf in de Bold App. Vervolgens voer je hem in door aan de buitenknop te draaien. Lees hier meer over het instellen van een back-up-pincode.

Kan je je smartphone niet meer gebruiken, bijvoorbeeld omdat deze kapot is gegaan of is weggeraakt?

Dan kan je je account op een andere smartphone instellen. Wanneer je dit doet, worden alle digitale sleutels direct van de vorige telefoon verwijderd. Je kan op een andere telefoon (of tablet) in de Bold App inloggen met je oude mobiele nummer of e-mailadres en wachtwoord. Op dat moment word je automatisch uitgelogd op het oude apparaat. De digitale sleutels worden voor iedere gebruiker namelijk maar op één apparaat ondersteund.