Smart Home-integraties voor Bold: Homey

We zijn zeer verheugd om onze Smart Home-integratie met Homey te introduceren. Vanaf nu kunnen je Bold Smart Lock en Homey met elkaar communiceren. Dit betekent: wanneer je je deur ontgrendelt, is je huis klaar om je welkom te heten.

Je hebt je Bold Smart Lock en Homey-account ingesteld. Wat nu?

Nadat je beide toestellen afzonderlijk hebt ingesteld, kan je het koppelingsproces starten. Hierdoor kunnen de apparaten met elkaar communiceren. Zoek de Bold-extensie in de Homey-app en installeer deze, zodat je Bold als een beschikbare plug-in hebt.

Om toegang te krijgen tot je Bold Smart Locks, log je in op je Bold-account in de Homey-app.

Als je een nieuw apparaat wilt toevoegen, kan je zoeken naar het type van het apparaat. Je ziet alle Bold Smart Locks waartoe je toegang hebt op je Bold account en je kunt het slot of de sloten kiezen die je wilt toevoegen aan je Homey-profiel.

Activering

Nu je apparaat is gekoppeld, kan je via Homey communiceren met je Bold Smart Lock en het in de Homey-app activeren. Als je Homey-apparaat dicht genoeg bij het slot is geplaatst, wordt Bluetooth-activering ingeschakeld.

Is je Bold Smart Lock buiten het Bluetooth-bereik van je Homey? Geen probleem. Je Homey kan je slot ook via internet activeren met behulp van activering op afstand (waarbij geen Bluetooth gebruikt wordt). Voeg gewoon een Bold Connect toe aan je Bold Smart Lock zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de afstand.

Flows

Zodra het Bold Smart Lock is aangesloten op je Homey-apparaat, kan je je sloten integreren in je Homey Flows. Meer informatie nodig? Ga naar de kennisbank van Homey.

FAQs

Mijn Homey kan mijn Bold Smart Lock niet activeren.

Meestal kan je dit probleem oplossen door het Homey-apparaat dichter bij het Bold Smart Lock te plaatsen, zodat ze met elkaar kunnen communiceren.

Een andere optie is om een Bold Connect aan je  Bold systeem toe te voegen, waarmee je Homey je slot via het internet kan activeren in plaats van via Bluetooth.

Kan ik meerdere Bold-accounts aan mijn Homey toevoegen?

Absoluut! Nodig gerust meerdere gebruikers uit om je Homey te gebruiken. Elke gebruiker kan zijn of haar Bold-account aan zijn Homey app koppelen om toegang te krijgen tot sloten van meerdere accounts op één Homey-apparaat.