Welke instellingen van de Bold Connect kan ik beheren?

In de Bold App zijn verschillende instellingen te beheren van de Bold Connect. We geven bij alle opties een toelichting.

In de Bold App zijn verschillende instellingen te beheren van de Bold Connect.

1. Kies het menu rechts bovenaan het scherm
  2. Klik op ‘Gateways

Je ziet specifieke informatie over je Bold Connect:

Apparaat informatie

Naam: Kies je eigen naam voor je Bold product

Model: Connect

Serienummer: Het 5-cijferige serienummer van je product.

WiFi

Status van de verbinding met de lokale WiFi omgeving. Indien je de status wilt veranderen ga je als volgt te werk:

1. Klik op de tekst achter ‘status’ > lijst met beschikbare WiFi netwerken
  2. Selecteer het gewenste netwerk
  3. Voer het wachtwoord van het geselecteerde WiFi netwerk in
  4. De Bold Connect is nu verbonden.

Verbonden sloten

Hier kan je zien welke Bold Smart Cylinders zijn verbonden met deze Bold Connect.

Controller

Schakel hier de Controller functie in. Meer informatie

Firmware versie

Hier zie je de versie van de firmware waarop de Bold Connect draait. Als er een firmware update beschikbaar is zie je een hier waarschuwings driehoekje. Zorg dat je altijd de meest actuele firmware download.

Eigenaar

Hier zie je de eigenaar van de Bold Connect. Dit is degene die de Bold Connect geïnstalleerd heeft. Je kunt het eigenaarschap ook overdragen:

1. Kies ‘Eigenaar’ en klik op de naam.
  2. Kies ‘Overdragen aan contact’ of ‘Overdragen aan organisatie’
  3. Geef het mobiele telefoonnummer op van de persoon aan wie je de Bold Connect wilt overdragen of klik ‘Kies uit contacten’ om een contact te selecteren uit je telefoonboek en bevestig door op ‘enter’ te klikken.

LET OP: als de Bold Connect overgedragen is kan je dit niet meer intrekken!

Je hebt het eigendom van de Bold Connect overgedragen