Welke instellingen van de Bold Connect kan ik beheren?

In de Bold App kun je verschillende Bold Connect instellingen beheren.

Tik op de centrale "Home"-knop onderaan het scherm. Selecteer het apparaat verbinden en ga naar Instellingen.

Je ziet specifieke informatie over je Bold Connect:

Apparaat informatie

Naam: Kies je eigen naam voor je Bold product.

Model: Connect

Serienummer: Het identificatienummer van uw product.

Eigenaar: Hier zie je de digitale eigenaar van de Bold Connect.

Firmwareversie: Hier ziet je de huidige softwareversie van je apparaat en of er een update beschikbaar is.

Beheren Hier kunt je het eigendom overdragen:

1. Kies 'Overdragen naar contactpersoon' (of 'Overdragen naar organisatie' indien beschikbaar)
2. Voer het telefoonnummer in van de persoon aan wie je de Bold Connect wilt overdragen of klik op 'Kies uit contacten' om een ​​contact uit je contactenlijst te selecteren en bevestig door op 'invoeren' te klikken.

LET OP: als de Bold Connect eenmaal is overgedragen, kun je deze niet meer intrekken!

Je heeft nu het eigendom van de Bold Connect overgedragen.

Apparaat verwijderen: hiermee wordt het apparaat van je account verwijderd [Vergeet niet om apparaten van je account te verwijderen wanneer je ze verkoopt].

Wi-Fi

Hier verbindt je je apparaat met internet zodat het kan communiceren met de server.
Verbonden sloten Hier kunt je een volledige lijst bekijken van de Bold Smart Locks die op dit apparaat zijn aangesloten.
Controller Dit is de instelling om je Bold Connect naar de Controller-modus te schakelen voor garagedeuren, tuinpoorten, enz. Klik hier voor meer informatie.