Wat moet je doen als je een Bold Clicker kwijtraakt?

Geen zorgen -- zelfs als je de Bold Clicker kwijtraakt, kan je de toegangsrechten intrekken. Zo voorkom je dat de persoon die de Clicker vindt, je huis kan binnenkomen.

Hoe trek je toegangsrechten in?

Ga naar de instellingen van de Bold Clicker. Onder ‘Configureren’ kun je alle Bold Smart Cylinders uitschakelen die gekoppeld zijn aan de Bold Clicker. De Bold-app zal nu 5 minuten lang zoeken naar de Clicker om deze instellingen te synchroniseren. Als dit niet mogelijk is omdat je de Bold Clicker bent kwijtgeraakt, ontvang je na 5 minuten een beveiligingsmelding van de Bold-app.

Vervolgens zie je een oranje driehoekje op het startscherm van de Bold-app dat aangeeft welke Bold Smart Cylinders een update nodig hebben. Open de instellingen van de cilinder die je wilt updaten. Zorg dat deze binnen bluetooth-bereik is en klik op het bericht bovenaan het scherm om de Bold Clicker-rechten van de cilinder te verwijderen.

Als een Bold Smart Cylinder gekoppeld is aan de Bold Connect en online is, wordt deze direct geüpdatet. Je krijgt geen melding en Bold Clicker-rechten worden direct ingetrokken.