Smart Home-integraties voor Bold: Google Home

Gebruik je graag Google Home? Je zult merken dat Bold sinds kort een optie heeft om verbinding te maken binnen de Google Home-app!

Als je Bold App versie 2.5.0 of later hebt dan kun je dit ook zien in het tabblad integraties van je Bold App nadat de verbinding is gemaakt.

Opmerking: De Bold Connect is nodig om deze integratie te gebruiken, zodat het Bold Smart Lock een brug slaat naar het internet.

Flows

Met meer huisintegraties en vooral de hoeveelheid die Google Home heeft, kun je veel van je slimme apparaten verbinden met Google Home en ze in een flow zetten met je Bold Smart Lock.

Wil je dat een slot-activering je lichten automatisch aan kan doen, muziek af kan spelen en je bij binnenkomst kan begroeten? Bij het verlaten van je huis alles automatisch uit laten gaan? Geen probleem.

Deze smart home integratie kan je helpen je hele huis te automatiseren zodat het soepel om je heen werkt, zodat je minder tijd hoeft te besteden aan het controleren of de lichten en de tv uit zijn, en meer tijd heeft om met je kinderen naar het park te gaan of met je beste vriend af te spreken om de nieuwste film te gaan kijken.

Pincode

De pincode is een beveiligings functie voor Google Home. Dit zou betekenen dat, mocht je Google willen vragen om je slot te activeren, het de pincode moet horen voordat het dat doet.

Deze pin kun je vinden door te klikken op de Google Home integratie in de Bold App. Je kunt het veranderen in iets wat je liever hebt of het gewoon uitschakelen als je het niet leuk vindt.

We zijn erg blij om deze functie naar je te brengen en kijken ernaar uit om je leven en technologie voor je te laten werken.

Heb je een geweldige flow of wil je je set-up laten zien? Tag ons op social media zodat we het beste van Bold kunnen delen met onze community!