1. Support Centre
  2. Digitale en Fysieke Beveiliging

Hoe wordt met data veiligheid omgegaan bij de Bold Connect?

Er wordt gebruik gemaakt van dezelfde beveiligingsprotocollen als bij de Bold Smart Cylinder, welke de veiligheid van de gebruiker voorop zetten. We lichten nog twee onderdelen extra toe.

Voor de Bold Connect geldt, net als voor de Bold Smart Cylinders, ook dat we goed controleren op data veiligheid. Er wordt gebruik gemaakt van dezelfde beveiligingsprotocollen, welke de veiligheid van de gebruiker voorop zetten. Deze zijn uitgebreid beschreven in dit artikel. Er zijn twee onderdelen voor de Bold Connect die we graag nog extra toelichten:

WiFi instellingen

Gebruikers kunnen via wifi de Bold Connect verbinden met het internet. N.B.: persoonlijke gegevens (zoals wifiwachtwoorden en netwerkinstellingen) worden lokaal opgeslagen op je Bold Connect en wordt niet verzonden naar de Bold-servers.

Onafhankelijke netwerk communicatie

Communicatie tussen de Bold Connect en de Bold Smart Cylinder gebeurt via een MQTT-broker die wordt gevalideerd via X.509-certificaten. De combinatie van een gepersonaliseerd platform met verificatiesoftware met een internationale standaard zorgen voor een altijd veilige toegang tot je apparaten.