Hoe kun je je Bold-account permanent verwijderen?

We vinden het jammer om je te zien gaan, maar begrijpen dat het soms tijd is om verder te gaan. Als je hebt besloten om Bold niet meer te gebruiken, lees dan hier hoe je je account permanent kunt verwijderen.

Voordat je verder gaat, moet je je Bold-apparaten overdragen aan een nieuwe eigenaar of verwijderen van je account (je kunt de stappen hiervoor via deze link vinden). Houd er rekening mee dat uitnodigingen van vrienden of familie om hun Bold-apparaten te gebruiken niet meer toegankelijk zullen zijn na het verwijderen van je account.

Stappen om je Bold-account te verwijderen

1. Open de Bold App en ga naar Instellingen
    (Tik op het instellingspictogram rechtsonder in het scherm.)
  2. Ga naar Mijn Account
    (Hier vind je verschillende opties met betrekking tot je Bold-account.)
  3. Selecteer Account Verwijderen
    (Je ontvangt een waarschuwing dat deze actie onomkeerbaar is.)
  4. Bevestig je beslissing
    (Je wordt gevraagd: "Weet je zeker dat je wilt doorgaan?" Tik op "Ja, doorgaan.")

Opmerking: Zodra je bevestigt, wordt je account na 7 dagen inactiviteit verwijderd. Als je van gedachten verandert, kun je het proces annuleren door binnen die 7 dagen weer in te loggen.