Hoe installeer je de Bold Connect?

Deze set-up is ontworpen voor de Bold Connect in verbinding met de Bold Smart Lock. Voor garages, poorten of centrale deuren: raadpleeg de gids van de Bold Controller.

We gaan ervan uit dat je al een of meer Bold Smart Cylinders hebt geïnstalleerd voordat je de Bold Connect installeert.

Zorg er eerst voor dat Bluetooth is geactiveerd op je mobiele apparaat en dat je toegang hebt tot het Wi-Fi-netwerk. Voer dan de volgende stappen uit:

1. Gebruik de meegeleverde adapter om je Bold Connect aan te sluiten.
  2. Houd de ronde knop ingedrukt om de installatiemodus te activeren. Laat de knop los wanneer de LED rood begint te knipperen.
  3. Open de Bold App en klik op het plus (+) teken rechtsboven en volg de stappen in de app.
  4. Druk tegelijkertijd kort op de ronde knop op je Bold Connect en de knop in de Bold App. De Bold Connect wordt nu gekoppeld aan je Bold account.
  5. Voer een naam in voor je Bold Connect. Je kunt deze later desgewenst wijzigen. Druk op 'Volgende'.
  6. Kies het juiste Wi-Fi-netwerk uit de lijst om een internetverbinding in te stellen voor je Bold Connect.
  7. Als je met succes een internetverbinding hebt opgezet, zie je een lijst met sloten die binnen het bereik van de Bold Connect zijn. Deze sloten kunnen nu gebruikmaken van de extra functionaliteit.

Alleen Bold Smart Cylinders die gekoppeld zijn aan dezelfde Bold account kunnen verbinding maken met je Bold Connect.

Het kan enkele minuten duren voordat alle verbindingen succesvol tot stand zijn gebracht. Wil je zien welke Bold Smart Cylinders verbinding hebben met je Connect en hoe sterk het signaal is? Kijk dan in de instellingen van de Connect onder 'Verbonden sloten'.

Heb je meerdere Bold Smart Cylinders? In dat geval kun je controleren of elk van hen binnen het bereik van de Bold Connect is. Als de Bold App een Bold Smart Cylinder niet kan vinden, komt dat waarschijnlijk doordat het signaal van de Bold Connect niet wordt ontvangen. Dit kan het geval zijn omdat de afstand tussen de Bold producten te groot is of omdat het signaal zwak is (omdat er veel metaal of beton tussen de Bold Connect en de Bold Smart Cylinder zit). Je zou kunnen proberen om de Bold Connect iets te verplaatsen. In de Bold App kun je meteen zien of dit het probleem heeft opgelost.

Voor meer informatie over activering op afstand, zie hoe gebruik je remote activatie