Hoe gebruik je Remote Activation?

Je hebt een Bold Connect nodig om Activatie op Afstand in te schakelen. Met de Bold Connect kun je je Bold Smart Lock vanaf iedere locatie gebruiken.

Als je voor de deur staat, kiest het Bold systeem de snelste verbinding, Bluetooth of remote. Druk gewoon op de activeringsknop van je Bold Smart Lock en de Bold app doet de rest. Als je specifiek wilt kiezen, kun je de activeringsknop in de app ingedrukt houden en kiezen voor Direct (bluetooth) of met Connect (remote).

Hoe weet ik of mijn slot beschikbaar is voor Activatie op Afstand?

Zolang je je binnen Bluetoothbereik bevindt is de activatieknop oranje. Wanneer je buiten Bluetoothbereik komt wordt de knop echter grijs. Als je met je Bold Smart Lock verbonden bent via je Bold Connect, dan blijft de activatieknop ook oranje als je je buiten Bluetooth bereik bevindt. Dit geeft aan dat je Bold Smart Lock beschikbaar is voor Activatie op Afstand.

Wil je een volledige lijst van alle verbonden Bold Smart Locks bekijken voor iedere Bold Connect, evenals de verbinding voor een specifiek apparaat? Ga dan naar Bold Connect: Instellingen > Verbonden Sloten. Als de snelheid van je verbinding laag is, dan is het mogelijk dat Activatie op Afstand niet werkt. Om dit op te lossen raden we je aan je Bold Connect binnen 1–3 meter van het Smart Lock te houden met een directe zichtlijn.

Om ervoor te zorgen dat je je Bold Smart Lock niet per ongeluk op grote afstand activeert, krijg je een pop-up met een bevestigingsmelding als je op meer dan 100 meter afstand bent.