Hoe gebruik je Remote Activation?

In de Bold-app zie je aan de kleur van de activatieknop of je je Bold Smart Cylinder kan activeren.

In de Bold-app zie je aan de kleur van de activatieknop of je je Bold Smart Cylinder kan activeren. Is deze grijs? Dan kan je de cilinder niet bereiken. Als de knop oranje is, kan je de Bold Smart Cylinder activeren.

Druk in de app altijd op de activatieknop van de betreffende Bold Smart Cylinder. De Bold-app bepaalt dan automatisch op welke manier je Bold Smart Cylinder geactiveerd zal worden. Ben je in de buurt? Dan kiest de Bold-app automatisch voor bluetooth. Ben je verder weg en buiten bluetooth-bereik? In dat geval zal de Bold-app overgaan tot ‘remote activation’.

Hierbij krijg je eerst een pop-upmelding om te bevestigen dat je remote activation wilt gebruiken. Daarna wordt de Bold Smart Cylinder geactiveerd.

IMG_4463

Wil je controleren welke Bold Smart Cylinder verbonden is met welke Bold Connect?

Ga naar het scherm 'Mijn apparaten' (midden onderaan) en selecteer een Connect. Onder het kopje 'Verbonden sloten' kan je controleren welke Bold Smart Cylinders hiermee verbonden zijn.