Hoe beheer je de instellingen van de Bold Clicker?

In de Bold-app kan je de instellingen van de Bold Clicker beheren.

Ga naar: Mijn apparaten (midden onderin)
Selecteer de Bold Clicker

Je krijgt nu specifieke informatie omtrent jouw Bold Clicker te zien:

Apparaatinformatie

Naam

De naam die je hebt ingevoerd voor je Bold Clicker.

Je kan de naam veranderen door erop te klikken.

Model

Producttype

Serienummer

Het unieke identificatienummer van je Bold Clicker. Als je een vraag stelt, heeft ons supportteam dit nodig.

Configureren

Wijs sloten toe aan je Clicker

Hier kan je zien en veranderen welke Bold Smart Cylinders deze Bold Clicker kan activeren.

Firmware versie

De software op het apparaat

De Bold Clicker draait op deze firmwareversie. Als er een firmware-update beschikbaar is, zie je hier een waarschuwingsdriehoekje. We raden je aan om altijd de laatste firmware te gebruiken.