Hoe beheer je de instellingen van de Bold Clicker?

In de Bold-app kan je de instellingen van de Bold Clicker beheren.

Ga naar "mijn apparaten" (onder in het midden).

Selecteer de Bold Clicker.

Specifieke informatie over je Bold Clicker wordt nu weergegeven:

Apparaat-
informatie

Naam

De naam die je hebt ingevoerd voor je Bold Clicker.
Je kunt de naam wijzigen door erop te klikken.

Model

Product Type

Serienummer

Het individuele ID nummer van je Bold Clicker. Ons supportteam heeft deze informatie nodig als je een vraag stelt.

Configureren

Toewijzen van sloten aan je Clicker

Hier kun je zien en wijzigen welke Bold Smart Cylinders deze Bold Clicker kan activeren.

Firmware-
Version

De Software op de Clicker

De Bold Clicker werkt met deze firmwareversie. Als er een firmware-update beschikbaar is, wordt dat hier weergegeven.

We raden je aan om altijd de nieuwste firmware te gebruiken.