Hoe maak je gebruik van Google en Apple inlog methodes?

Je kunt nu je Bold-account aanmaken en openen met je Google- of Apple-gegevens. Deze update stroomlijnt het aanmaken en beheren van accounts, en biedt zowel nieuwe als bestaande gebruikers meer gemak en flexibiliteit.

De toevoeging van Google- en Apple-accountintegratie in Bold App Versie 2.8.0 verbetert zowel de gebruikersregistratie als de inlogervaring. Of je nu een nieuwe gebruiker bent die op zoek is naar een snel registratieproces of een bestaande gebruiker die meer flexibiliteit wil, deze update biedt meer gemak en veiligheid bij het beheren van je Bold-account.

Voordelen van het Gebruik van Google- of Apple-gegevens

• Vereenvoudigde registratie: Nieuwe gebruikers kunnen binnen enkele seconden een account aanmaken met bestaande Google- of Apple-gegevens.
  • Gemakkelijk toegang: Bestaande gebruikers kunnen genieten van meerdere inlogmethoden en kiezen voor de meest handige optie.
  • Gestroomlijnde ervaring: Vermijd het gedoe van het onthouden van extra gebruikersnamen en wachtwoorden door vertrouwde Google- of Apple-gegevens te gebruiken.

Stappen om te Registreren:

1. Download de Bold App: Beschikbaar in zowel de Google Play Store als de Apple App Store vanaf Bold app versie 2.8.0.
  2. Open de App: Bij het openen van de app word je naar het registratiescherm geleid.
  3. Kies een Registratiemethode:
    • Google: Tik op de knop "Aanmelden met Google".
    • Apple: Tik op de knop "Aanmelden met Apple".
  4. Volg de Instructies: Volg de instructies op het scherm om je Google- of Apple-account aan de Bold app te koppelen. Je Bold-account wordt aangemaakt met de gegevens van je gekozen methode.

Bestaande Gebruikers: Google- of Apple-gegevens toevoegen

Bestaande Bold app-gebruikers kunnen ook profiteren van deze nieuwe functie door Google- of Apple-gegevens toe te voegen aan hun bestaande Bold-accounts. Dit biedt meerdere inlogmethoden, waardoor het makkelijker wordt om toegang te krijgen tot je account.

Stappen om gegevens toe te voegen:

1. Open de Bold App: Log in op je bestaande Bold-account.
  2. Ga naar Profielinstellingen:
    • Tik op het tandwielpictogram rechtsonder op het scherm.
    • Selecteer "Mijn Account" in de linkerbovenhoek van het instellingenmenu.
    • Ga naar: "Inlogmethoden"
  3. Gegevens Toevoegen:
    • Tik op "Google-account Toevoegen" of "Apple-account Toevoegen".
    • Volg de instructies op het scherm om je Google- of Apple-account te koppelen aan je Bold-account.
  4. Bevestigen: Zodra de koppeling is voltooid, zie je de nieuwe inlogopties in je accountinstellingen.