Wat is het Bold Business Portal?

Het Bold Business Portal is een betaalde dienst waarmee je je Bold Smart Lock-systeem kunt beheren vanaf je computer of laptop.

Gebruik je het Bold Smart Lock-systeem op een zakelijke locatie? Heb je veel sloten of gebruikers? En vind je het lastig om alles te beheren vanuit de app?

Dan is het Bold Business Portal misschien iets voor jou. Het Bold Business Portal maakt het mogelijk om je Bold Smart Lock-systeem via de computer te beheren. Je kunt alles wat je met de app ook kunt — én meer. Allemaal vanaf de pc.

Gebruikers en sloten groeperen

Vanuit het Bold Business Portal kan je gebruikers toevoegen, maar ook een beheerder aanmaken en verwijderen.

Daarnaast is het mogelijk om vanuit het Bold Business Portal gebruikersgroepen te creëren en sloten te groeperen. Zo geef je een hele groep gebruikers gemakkelijk toegang tot een groep Bold Smart Cylinders. Daardoor hoef je gebruikers niet meer apart en per slot toegang te verlenen.

Digitale organisatie

Besluit je om gebruik te maken van het Bold Business Portal-pakket, dan maken wij een digitale organisatie voor je aan. Deze voegen we toe aan het Bold Business Portal. Vervolgens hoef jij alleen nog twee kleine handelingen te verrichten via de Bold-app: je koppelt je Bold Smart Cylinders aan je account en draagt ze over aan het zakelijke organisatieaccount.

Hierna zijn je sloten in het beheer van je digitale organisatie. Vanaf dat moment kan je verschillende gebruikers toevoegen. Eventueel kan je hen ook beheerders maken.

Remote Activation vanaf de pc

Wil jij je sloten ook kunnen activeren via het Bold Business Portal? Dan moet je de Bold Connect koppelen aan je Bold Smart Cylinders. De Bold Connect zorgt dat je sloten altijd verbonden zijn met het internet en daarmee met je Bold Business Portal. Dit maakt Remote Activation vanaf de pc mogelijk.

Meer weten?
Product Leaflet