Hoe gebruik je widgets op je Android- of Apple-telefoon om toegang te krijgen tot Bold sloten?

Widgets zijn een handige manier om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot je Bold-sloten vanaf je Android- of Apple-telefoon. Ze kunnen op verschillende schermen worden geplaatst, afhankelijk van het merk en model van je telefoon.

Widgets op je Android- of Apple-telefoon kunnen je ervaring met Bold-sloten aanzienlijk vereenvoudigen en bieden snelle en gemakkelijke toegang tot je meest gebruikte sloten direct vanaf je startscherm. Hier lees je hoe je widgets kunt instellen en gebruiken om het beheer van je sloten nog efficiënter te maken.

Voordelen van het gebruik van widgets

1. Snelle Toegang: Widgets bieden snellere toegang tot je meest gebruikte sloten.
  2. Gemak: Je kunt je slot ontgrendelen met slechts een tik op je startscherm.
  3. Flexibiliteit: Stel een specifiek slot in voor elke widget of laat de widget automatisch het dichtstbijzijnde slot activeren.

Widgets Instellen

Voor Android-telefoons

1. Een Widget Toevoegen:
    • Houd een leeg gebied op je startscherm ingedrukt.
    • Tik op "Widgets."
    • Blader door de lijst met beschikbare widgets totdat u de Bold-app-widget vindt.
    • Druk op de Bold-widget, houd deze vast en sleep deze naar de gewenste locatie op het startscherm.
  2. De Widget Configureren:
    • Zodra de widget is geplaatst, selecteer je of je deze wilt instellen om een specifiek slot te bedienen of om het dichtstbijzijnde slot te activeren.

Voor Apple-telefoons

1. Een Widget Toevoegen:
    • Veeg vanaf het startscherm naar rechts om de Vandaag-weergave te openen.
    • Scroll naar beneden en tik op "Bewerk."
    • Tik op het "+"-pictogram in de linkerbovenhoek.
    • Zoek de Bold-app-widget en selecteer deze.
    • Kies de grootte van de widget en tik op "Voeg widget toe."
  1. De Widget Configureren:
    • Druk op de widget en houd deze vast totdat de optie "Bewerk widget" verschijnt, en selecteer deze.
    • Kies ofwel het specifieke apparaat of de optie "Dichtstbijzijnde slot."
    • Tik elders op het scherm om de selectie op te slaan.

Troubleshooting

• Widget werkt niet:
    Zorg ervoor dat de Bold-app op je telefoon is bijgewerkt naar de nieuwste versie. Start je telefoon opnieuw op als de widget niet reageert.
  • Machtigingen:
    Controleer of de Bold-app de benodigde machtigingen heeft (Bluetooth, locatievoorzieningen, enz.) voor optimale prestaties.