Hoe werkt de Bold Clicker?

De Bold Clicker activeert je Bold Smart Cylinder met een druk op de knop. De Bold Clicker is perfect voor kinderen, ouderen en voor als je je telefoon een keertje thuis wilt laten.

Toegangsrechten

De Bold Clicker is een kleine afstandsbediening die je kan gebruiken om iedere Bold Smart Cylinder te activeren. De Bold Clicker wordt aan je Bold-account gekoppeld en heeft daarom dezelfde toegangsrechten als jij. Als je bijvoorbeeld permanente of geplande toegangsrechten hebt, zal de Bold Clicker deze ook hebben.

Bold Smart Cylinder

Aan elke Bold Clicker kan je maximaal 50 Bold Smart Cylinders koppelen. Je kan je Bold Clicker altijd gebruiken om je eigen Bold Smart Cylinders te activeren. Wil je haar gebruiken om de Bold Smart Cylinder van iemand anders te activeren? Geen probleem. Vraag of de eigenaar van de betreffende Bold Smart Cylinder naar het deelscherm kan gaan en jou toestemming kan geven om de Bold Clicker te gebruiken.

Batterijduur

Op basis van standaardgebruik is de verwachte levensduur van de batterij meer dan 4 jaar.

Nieuwe firmware

Om de Bold Clicker te kunnen gebruiken moet je de laatste firmware installeren op je Bold Smart Cylinder. Heb je een Bold Connect, dan moet je deze ook updaten zodat al je Bold producten met elkaar kunnen blijven communiceren.

Activeringsgeschiedenis voor Bold Clicker-gebeurtenissen
Je kunt het logboek van de apparaatgeschiedenis bekijken in de Bold app, waarin alle activeringen worden weergegeven. Houd er rekening mee dat de Bold Clicker offline werkt, dus activeringsgegevens worden gesynchroniseerd met de Bold app zodra de deur is geactiveerd via de telefoon. Als er vaker updates nodig zijn, overweeg dan het gebruik van de Bold Connect.

Technische specificaties

Ontwerp: kleine draagbare afstandsbediening

Materiaal: witte (ABS) behuizing, ring van metaal (chroom)

Afmetingen: Ø35 x 8,2mm

Gewicht: 7 gram

Communicatieprotocol: bluetooth met laag energieverbruik (2,4Ghz)