Hoe zorg je dat Auto activatie optimaal werkt op Android?

Auto-activatie wordt geregeld op je telefoon en elke gebruiker moet het zelf inschakelen in de Bold app. Je kunt Auto-activatie het beste inschakelen met je telefoon in de buurt van de Bold Smart Cylinder.

Hoe schakel je Auto-activatie in?

Als je in de buurt van de Bold Smart Cylinder staat, open je de Bold-app, selecteert je je Bold Smart Cylinder en ga je naar het Instellingen scherm . Daar kun je Auto-activatie inschakelen. Volg de stappen in de Bold app om Auto-activatie in te stellen voor deze specifieke Bold Smart Cylinder.

Problemen oplossen

Wilt je ervoor zorgen dat Auto-activatie zo nauwkeurig en consistent mogelijk is? Gebruik onze tips hieronder. Ga naar je telefoon instellingen en scroll naar beneden naar: Apps en ga naar de app Bold.

Configureer je instellingen als volgt:
  • Bluetooth: "Altijd aan".
  • Locatie diensten moeten op "Altijd" staan (en "Precieze locatie" waar mogelijk).
    • Controleer of de Bold App toestemming heeft om je locatie op de achtergrond op te vragen.
  • Bold App: Beëindig de app niet tussentijds - als je dat wel doet, zal Auto-Activation minder goed werken.
  • Wi-Fi: "Altijd aan" - WiFi helpt bij het bepalen van de gps-locatie van de telefoon en is daarom belangrijk om de functie optimaal te laten werken.
  • Gebruik geen task killers of andere apps die het geheugen van je telefoon leeg houden. De Bold App werkt hierdoor mogelijk niet goed op de achtergrond, waardoor Auto-activatie minder betrouwbaar werkt.
  • Schakel batterij optimalisatie voor de Bold App uit, zodat deze beter werkt op de achtergrond (dit wordt gedaan in zowel de app- als batterij secties van de Android-instellingen) - dit is cruciaal voor de auto-activatie functie.
  • De volgende websites kunnen helpen om de instellingen op Android-telefoons correct te krijgen: