Hoe wijzig je de instellingen van je profiel?

Om de instellingen van je profiel te wijzigen, dien je ingelogd te zijn in de Bold App. Klik eerst op het menu (rechts bovenin).

Om de instellingen van je profiel te wijzigen, dien je ingelogd te zijn in de Bold App. Klik eerst op het menu (rechts bovenin). Vervolgens kan je op je naam en profiel klikken (rechts onderin) om verschillende instellingen van je profiel te wijzigen: voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres, wachtwoord en voorkeurstaal.