Hoe wijzig je de instellingen van de Bold Smart Cylinder?

Je kunt verschillende instellingen van de Bold Smart Cylinder wijzigen. Het is mogelijk om het geluid aan of uit te zetten, het gebruik van de binnenknop te deactiveren, de activeringsduur van het slot in te stellen en pincodes te genereren.

In de Bold app, druk op het instellingen icoon voor de Bold Smart Cylinder. Je vindt deze rechts van de activatieknop. Hier kun je de volgende instellingen aanpassen:

Apparaatinformatie: Verander de naam van de Cylinder, bekijk het serienummer, update de firmware en bekijk de batterijstatus.

Geschiedenis: Bekijk het logboek van alle activaties inclusief data, tijden en het type activatie (bijv. binnenknop, Bold Clicker, Remote Activation).

Beheer: Overdracht van het eigendom van de Cylinder naar een andere gebruiker of bedrijfsaccount. Je kunt het apparaat ook verwijderen van je account.

Drukknop: Als je deze optie aanvinkt, kun je de Bold Smart Cylinder activeren door op de knop van de binnenknop te drukken. Dit kan handig zijn als je de deur uitgaat en deze direct na het sluiten wilt vergrendelen.

Activatiegeluid: Als je deze optie aanvinkt, hoor je een geluid (een piep) wanneer je de Bold Smart Cylinder activeert.

Tijd actief: Verander hoe lang je slot actief blijft na activering. Dit varieert van 5 seconden tot een maximum van 120 seconden.

Auto-activatie: Als je deze optie aanvinkt, wordt je Bold Smart Cylinder automatisch geactiveerd wanneer je in de buurt van het slot bent met je telefoon. Je kunt hier meer lezen over de functionaliteit van Auto-activering.

Backup PIN: Als je deze optie aanvinkt, kun je ook de Bold Smart Cylinder activeren door een 5-cijferige pincode in te voeren. Lees hier meer over het instellen en gebruiken van een pincode.