Hoe link je de Bold Smart Cylinder aan de Bold Connect?

De Bold Connect detecteert automatisch alle Bold Smart Cylinders in de omgeving (maximaal 25). Je hoeft hier dus niets voor te doen.

Alle sloten met dezelfde eigenaar als die van de Bold Connect zullen beschikbaar worden voor remote activatie. De Bold Connect kan met maximaal 25 sloten gekoppeld zijn.

Wanneer je Bold Smart Cylinder niet gevonden wordt, is de meest waarschijnlijke oorzaak dat het signaal van de Bold Connect niet ontvangen wordt. Dit kan oa komen door: Een te grote afstand tussen de Bold producten of het signaal is verzwakt door de aanwezigheid van veel metaal of beton op de route tussen Bold Connect en Bold Smart Cylinder. Een oplossingsrichting is dan om de plaatsing van de Bold Connect iets te wijzigen.

In de Bold App is de signaalsterkte zichtbaar voor alle door de Bold Connect gevonden Bold Smart Cylinders. Voor grote locaties kan het dus nodig zijn om meerdere Bold Connects te installeren.