Hoe gebruik je de back-up-pin?

Wil je de Bold Smart Cylinder activeren zonder gebruik te maken van je mobiele telefoon? Daarvoor heeft Bold de handige en unieke back-up-pincode ontwikkeld.

De back-up-pin kan je aanzetten in het instellingenscherm van de Bold Smart Lock app. Kies  zelf een 5-cijferige pincode. Je kunt tot 3 verschillende pincodes instellen. Omdat je een pincode aanmaakt voor een specifieke Bold Smart Cylinder, kan je deze niet toewijzen aan personen. Natuurlijk bepaal je zelf aan wie je de pincode verstrekt.

De pincode wordt op de Bold Smart Cylinder gezet de volgende keer dat je binnen het bluetooth-bereik van de Bold Smart Cylinder bent.

Om de pincode in te voeren, moet je bij elk cijfer afwisselend naar links en rechts draaien. Het maakt niet uit of je rechts of links begint, zolang je maar van richting verandert na elk cijfer. Zorg dat je niet te lang wacht tussen het invoeren van de cijfers. Heb je de juiste pincode ingevoerd, dan hoor je twee korte geluidssignalen (piepjes), waarna het slot wordt geactiveerd. Als je een foute code hebt ingevoerd, hoor je één geluidssignaal (een piep). Het slot wordt in dat geval niet geactiveerd.

In onderstaande video kan je zien hoe je de pincode invoert.