Hoe gebruik je de back-up-pin?

Wil je de Bold Smart Cylinder activeren zonder gebruik te maken van je mobiele telefoon? Daarvoor is een handige en unieke back-up-pincode ontwikkeld.

Het inschakelen van de backup PIN

1. Open de Bold-app op je smartphone en navigeer naar de instelling van een specifieke Bold Smart Cylinder.
  2. Zoek en selecteer de optie om de backup PIN-functie in te schakelen.
  3. Je hebt de flexibiliteit om tot drie verschillende PIN-codes te maken voor extra gemak. Klik op één van de PIN opties en voer een persoonlijke 5-cijferige PIN-code in.
  4. Na het maken van een PIN, kun je deze indien nodig wijzigen of meldingen inschakelen om op de hoogte te worden gesteld wanneer de PIN wordt gebruikt.

Let op: elke PIN-code is specifiek voor de Bold Smart Cylinder waarvoor deze is aangemaakt en kan niet worden gebruikt voor andere Cylinders. Het is jouw verantwoordelijkheid om te beslissen met wie je je PIN deelt.

Het gebruik van de backup PIN

1. Ga naar je Bold Smart Cylinder. Het is niet nodig om je smartphone in de buurt te hebben.
  2. Om je PIN in te voeren, begin je door de buitenknop te draaien. Het maakt niet uit of je begint met draaien naar de rechter- of linkerkant, zolang je het na elk cijfer maar afwisselt.
  3. Voer de cijfers van je PIN in door het slot linksom en rechtsom te draaien volgens de instructies. Zorg ervoor dat er geen lange pauzes zijn tussen het invoeren van de cijfers.
  4. Als je succesvol de juiste PIN ingevoerd hebt, hoor je twee korte piepjes, wat aangeeft dat de Cylinder is geactiveerd. Als de PIN onjuist is, hoor je één piepje en zal je Cylinder niet geactiveerd worden.

Belangrijke tips

• Zorg ervoor dat je de PIN onthoudt en deel deze alleen met mensen die je vertrouwt.
  • Oefen met het invoeren van de PIN om vertrouwd te raken met het proces, vooral de vereiste om tussen de cijfers van richting te veranderen.

Troubleshooting

• Als je een verkeerde PIN invoert en één piep hoort, controleer dan de PIN die je hebt ingesteld en probeer het opnieuw.
  • Mocht je problemen ondervinden of je PIN vergeten, raadpleeg dan de Bold-app voor begeleiding bij het opnieuw instellen van je PIN.

Bekijk de video hieronder om te zien hoe je de PIN invoert.