Hoe draai je de deur op slot?

Er zijn meerdere opties om de deur op slot te draaien. We lichten er hier drie toe.

Optie 1:Handmatig

De binnenknop van de Bold Smart Cylinder is altijd gekoppeld aan de cilinder. Draai simpelweg je deur op slot met de knop aan de binnenzijde. Omdat de binnenknop altijd gekoppeld is, is de Bold Smart Cylinder geschikt voor vluchtweg veilige toepassingen.

Optie 2: Binnenknop gebruiken
Je draait de deur gemakkelijk op slot door kort op de binnenknop te drukken wanneer je het huis verlaat. De knop geeft een geluidssignaal en de groene cirkel knippert één keer. De Bold Smart Cylinder is nu 10 seconden actief. Binnen deze 10 seconden verlaat je het huis en draai je aan de knop aan de buitenzijde, zodat de deur op slot gaat.

Wanneer de Bold Smart Cylinder wordt gedeactiveerd, hoor je wederom een geluidssignaal. Dan is de deur op slot. Als je te laat bent met afsluiten, druk je nogmaals op de binnenknop. Heb je meer of minder tijd nodig om het slot te bedienen? Stel dit dan in de Bold App in.

Optie 3: De Bold App gebruiken
Wil je niet op de binnenknop drukken om de deur op slot te doen? Dan kan je de Bold Smart Cylinder activeren vanuit de Bold App. Dit betekent onder andere dat je de deur niet nogmaals hoeft te openen wanneer je al buiten staat met de deur dicht.

Ook is het mogelijk de Bold Clicker of de backup pin te gebruiken om de deur aan de buitenkant op slot te draaien.