Hoe update je de firmware van de Bold Clicker?

De Bold Clicker wordt continu verbeterd. Daarom zijn er van tijd tot tijd firmware-updates beschikbaar.

Een firmware-update kan nodig zijn om nieuwe functionaliteiten toe te voegen of optimalisaties te implementeren. Je kan deze updates op een veilige, eenvoudige manier installeren vanaf je telefoon.

Wanneer er een update beschikbaar is, zie je een oranje driehoekje en een uitroepteken in de Bold-app. Eerst moet je de knop op de Bold Clicker indrukken om deze wakker te maken. Vervolgens kun je de update starten in de Bold-app door op ‘Installeren’ te klikken in het instellingenscherm. Zorg dat je dicht bij de Bold Clicker staat wanneer de updates worden uitgevoerd. Laat je telefoonscherm aan terwijl de update wordt verwerkt.

Het duurt gemiddeld één minuut om een update uit te voeren. Omdat een update soms uit meerdere onderdelen bestaat, kan de voortgangsindicator af en toe terugspringen naar 0%. Hij begint dan met het installeren van een nieuw onderdeel.

Heel soms komt het voor dat het uitvoeren van een update niet of slechts gedeeltelijk lukt. Als dit gebeurt, raden we je aan om de Bold-app te sluiten en opnieuw te openen. Daarna kun je de update opnieuw starten. Verwijder de Clicker niet uit de app bij een mislukte update.