Hoe activeer ik mijn slot met mijn Apple Watch en Shortcuts?

We hebben veel verzoeken ontvangen voor meer Apple-integraties, dus onze ontwikkelaars hebben hard gewerkt om de iWatch en Apple Shortcuts ondersteuning te bieden met app-versies 2.5.0 en later!

Apple Watch app

Zorg ervoor dat je de laatste versie van de Bold App hebt en de Apple Watch app wordt automatisch gedownload op je iWatch.

De iWatch app is als ons slot - simpel, maar effectief.

Je sloten worden weergegeven in een overzichtelijke omgeving waar je op je gemak doorheen kunt scrollen en activeren.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je je telefoon nodig hebt als je de volgende keer gaat hardlopen.

Apple Shortcuts

Samen met de nieuwe update hebben we het ook mogelijk gemaakt om je eigen functies in je telefoon te maken met de Apple Shortcuts app.

Dit betekent dat je kunt experimenteren met nieuwe flows in je telefoon om opstellingen te maken die je leven gemakkelijker en autonomer maken.

Je hoeft alleen maar naar de Shortcuts-app op je telefoon te gaan en alle beschikbare opties te bekijken.

Heb je een echt creatief flow-idee? Deel het en tag ons op social media om het aan de community te laten zien!