Bold Smart Cylinder: wat is de levensduur van de batterij?

Bij normaal gebruik zal de batterij van de Bold Smart Cylinder zeker 2 jaar of 20.000 activaties meegaan.

Bij normaal gebruik zal de batterij van de Bold Smart Cylinder zeker 2 jaar of 20.000 activaties meegaan. Dit komt neer op ongeveer 25 activaties per dag. Gebruik je de Bold Smart Cylinder veel vaker, dan zal je de batterij natuurlijk vaker moeten vervangen.

***
Tip: Verleng de batterijduur! Schakel de buzzer uit om de batterijduur tot 3 maanden te verlengen. Als je geen pin instelt, heb je tot 6 maanden extra batterijduur.
***

De batterijstatus is zichtbaar in de Bold App. Als de batterij aan vervanging toe is, krijg je hierover tijdig een waarschuwing.

De Bold Smart Cylinder gebruikt een CR123A-batterij. Deze kan je online bestellen of aanschaffen bij de bekende doe-het-zelf-winkels. Heroplaadbare CR123A-batterijen raden wij niet aan voor de Bold Smart Cylinder.

Eenmaal geïnstalleerd wordt de batterijstatus van de Bold Smart Lock eenmaal per dag geüpdatet, en hij is 24 uur na installatie zichtbaar. Er moet verbinding worden gemaakt tussen de Bold server en het slot – via telefoonactivatie of een Bold Connect – voordat de status kan worden geüpdatet in de Bold-app.